MENÜ
 • A jó párkapcsolat titka: együtt kell berúgni

  Nem kell nagy erőfeszítést tennünk annak érdekében, hogy házasságunk vagy kapcsolatunk jól működjön. Elég hetente egyszer lerészegednünk kedvesünkkel karöltve.

  Egy új-zélandi kutatás beigazolta, hogy azok a párok, akik hetente legalább egyszer közösen alkoholt fogyasztanak, sokkal boldogabbak, mint akik elzárkóznak az efféle lazítás elől – írja a Daily Mail. A kutatók 1500 házaspár szokásait vizsgálták meg, így derült ki, hogy a heti egyszeri közös ivászatot – azonos mennyiségű alkohol fogyasztása esetén – propagáló párok jóval elégedetebbek a kapcsolatukkal, mint a nemivó sorstársaik.

  A szakemberek szerint nyilvánvaló, hogy mitől jonn a házassága azoknak, akik együtt isznak: mivel szakítanak időt egymásra, jóval nagyobb az esélyük arra, hogy valóban boldogok legyenek. És arról sem érdemes elfeledkezni, aki együtt iszik a párjával, az tényleg élvezi a másik fél társaságát.

  A kutatók ugyanakkor figyelmeztetnek: a mértéktelen alkoholfogyasztás nincs ilyen jó hatással a frigyre, sőt, tönkreteheti a kapcsolatot. A lényeg tehát, hogy jóbol is megárt a sok, de még mindig fennáll a nagy igazság, miszerint egy kis pia sosem árthat, sőt…

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon