MENÜ
 • A jó párkapcsolat titka: együtt kell berúgni

  Nem kell nagy erőfeszítést tennünk annak érdekében, hogy házasságunk vagy kapcsolatunk jól működjön. Elég hetente egyszer lerészegednünk kedvesünkkel karöltve.

  Egy új-zélandi kutatás beigazolta, hogy azok a párok, akik hetente legalább egyszer közösen alkoholt fogyasztanak, sokkal boldogabbak, mint akik elzárkóznak az efféle lazítás elől – írja a Daily Mail. A kutatók 1500 házaspár szokásait vizsgálták meg, így derült ki, hogy a heti egyszeri közös ivászatot – azonos mennyiségű alkohol fogyasztása esetén – propagáló párok jóval elégedetebbek a kapcsolatukkal, mint a nemivó sorstársaik.

  A szakemberek szerint nyilvánvaló, hogy mitől jonn a házassága azoknak, akik együtt isznak: mivel szakítanak időt egymásra, jóval nagyobb az esélyük arra, hogy valóban boldogok legyenek. És arról sem érdemes elfeledkezni, aki együtt iszik a párjával, az tényleg élvezi a másik fél társaságát.

  A kutatók ugyanakkor figyelmeztetnek: a mértéktelen alkoholfogyasztás nincs ilyen jó hatással a frigyre, sőt, tönkreteheti a kapcsolatot. A lényeg tehát, hogy jóbol is megárt a sok, de még mindig fennáll a nagy igazság, miszerint egy kis pia sosem árthat, sőt…

  Ajánló

  Ilyen volt az MTV VMA vörösszőnyege

  140 diákot támogatott a STRAND Fesztivál

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak