MENÜ
 • A Jedward fiúk furcsaságai

  A Jedward két testvére úgy néz ki örökké együtt fog maradni. A fiúk érdekes dolgokról beszéltek legújabb interjújukban. Mindenesetre sok lány elgondolkozhat most, hogy akar-e tényleg menyasszonya lenni bármelyik fiúnak.

  Hát persze, hogy akar! Hiszen a két jövőbeli feleség egy friggyel megkapja mind a két srácot is, akik terveik szerint mindig együtt fognak élni.

  A két húszéves kijelentése szerint sosem állhat közéjük egy nő sem, és sosem fognak szétválni. “Ha megházasodunk, veszünk egy nagy házat külön hálószobával és közös konyhával, illetve nappalival, így továbbra is mindig láthatjuk majd egymást.”

  A fiúk már a megfelelő házat is kinézték:

  “Próbálunk venni egy házat LA-ban. Hat millió dollárba került, de most már csak három millió. most arra várunk, hogy megtudjuk, mikor lehet a miénk.”

  A fiúk – akik az X-Faktor alatt szűznek vallották magukat – egyelőre még nem fognak házasodni, hiszen nem foglalkoznak a csajozással. Elmondásuk szerint bár folyamatosan zaklatják őket a rajongók, ők most arra koncentrálnak, hogy minél híresebbek legyenek.

  Ettől függetlenül van álomlányuk, sőt álomrandijuk is. Elmondásuk szerint Kelly Brook álmaik asszonya,a legjobb találka pedig John számára az lenne, ha elvihetné a lányt egy szupermarketbe, ahol megvennék a legjobb ételeket. Vagy vízi parkba vinné.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon