MENÜ
 • A hűtlenség árulkodó jelei

  Ismerd ki a hűtlenkedőket, és vedd észre a bakikat, amit elkövetnek

  Úgy érzed, megcsal a partnered? Ha gyanúsnak érzed a viselkedését, jól jöhet, ha megtanulod felismerni a csalfaság legtipikusabb jeleit, amiben segítségedre lehet a CBS Reality Hűtlen házastársak c. műsora is.

  cbs

  Nem árt a félrelépők körmére nézni, és felfedni a házasságtörés árulkodó jeleit. Annak ellenére ugyanis, hogy a hűtlenség általában zajos szakításhoz vezet, úgy tűnik a megcsalás elterjedtebb, mint valaha. Ezért akár a gyanakvó, akár tévútjait takargató fél vagy, (szégyelld magad!) ismerkedj meg a Megcsalók kalauzával, amiből kiderül, mik a hűtlenség legszembetűnőbb jelei és hogyan lehet tetten érni a csélcsap felet.
  #1: Titokzatos viselkedés
  Ha a párod rejtegeti, és állandóan magánál tartja a telefonját, és jobban lefoglalják a kütyüi, mint te, akkor kongasd meg a vészharangot.

  #2: Hálószobai problémák
  Észrevettél bármilyen viselkedésváltozást szexuális téren? Kerül a partnered, vagy épp új hálószobai szokásokat vett fel? Talán valaki más inspirálja.

  #3: Alaptalan viták sora
  Fordul a kocka. Ha a pároddal lehetetlen vitákba bonyolódtok és ok nélkül megcsalással vádol, lehetséges, hogy csak így akarja elterelni a figyelmet a saját félrelépéseiről.

  #4: Megcsappant bankszámla
  Egy új szeretőt puccos vacsorákkal és meglepetésekkel kell lenyűgözni, ami vagyonokba kerül. Gyakran döntő jele a megcsalásnak, ha a banki egyenleg megborul. Ha a párunk nem elszámoltatható, talán egy új fellángolásra költi a megtakarításokat.

  #5: Elhúzódó munkanapok
  Mielőtt büszkén vállon veregeted párodat, hogy újabban milyen keményen dolgozik, bizonyosodj meg róla, hogy valóban csak a munkájának, vagy más elfoglaltságnak hódol.

  #6: Az új barátok mindennél fontosabbak
  Amikor szerelmednek hirtelen virágzani kezd a társasági élete, megbocsátható, ha felmerül benned, mi okozta a változást. Kiváltképp, ha az új ismerősök az ellentétes nem tagjai.

  #7: Váratlan stílusváltás
  Sok bulizás, hirtelen nyitottság az újdonságokra, és megújuló ruhatár? Ha partnered stílusa megváltozik, lehet, hogy egy harmadik felet próbál meg lenyűgözni.

  #8: Ismeretlen telefonszámok a híváslistájában
  Ez az árulkodó jelek non plus ultrája. Csak figyelj, nehogy rajtakapjon az ellenőrzésen!
  Ezekhez hasonló hibákon buktak le a megcsalók a Hűtlen házastársak c. sorozat epizódjaiban is. Volt, aki akkor kezdett el gyanakodni, mikor váratlanul megjelent késő estig dolgozó felesége munkahelyén, de sem a feleségét, sem az autóját nem találta ott. Egy volt szupermodell párja elhúzódó edzéseit kezdte furcsállni, egy férj pedig azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy leborotválta a fejét, orrpiercinget kezdett hordani és tetoválásokat csináltatott.

  Érdekes esetek, olykor banális lebukások és valódi családi drámák a Hűtlen házastársak új epizódjaiban minden este 9-kor a CBS Realityn.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon