MENÜ
 • A hülye rabló esete

  Saját hülyesége miatt bukott le egy rabló, aki nem csak elhagyta fegyverét rablás közben, de később vissza is kérte azt.

  Bár szokták mondani, hogy minden bűnöző előbb-utóbb visszatér a tett helyszínére, azért a normálisabbak várnak egy kis időt, legalább addig, míg a rendőrség nem szaglászik többet a helyszínen. A mégnormálisabbak meg még ha vissza is térnek, azért például az áldozatot nem keresik fel, főleg nem azért, hogy szívességet kérjenek tőle.

  A floridai férfi viszont nem csak hogy felkereste áldozatát, de még újra meg is verte azt, miután az nem adta neki vissza a fegyverét – amit elvesztett rablás közben.

  A White nevű rabló egy buszmegállóban próbált kirabolni egy férfit. Áldozatát hátulról cserkészte be, tarkójához fegyvert nyomott és pénzt követelt. Viszont rossz lóra tett. Hamarosan a földön találta magát a kirabolni kívánt személy harci képességei miatt. White ezután elfutott, otthagyva büszkeségét – és fegyverét.

  Az áldozat azonnal értesítette a rendőrséget az esetről, akiknek természetesen átadta az elkövető fegyverét is. Miután ő is szerzett néhány sérülést, kénytelen volt néhány napot egy klinikán tölteni.

  White közben – aki akár meg is úszhatta volna a szerencsétlen próbálkozást – nem tudott pisztolya nélkül élni és egy kis magánnyomozás után megtudta, hogy hol is találja meg legyőzőjét, akinél utoljára látta fegyverét.

  Miután egy szívélyes csevej közben megtudta a klinika biztonsági őrétől, hogy hol is fekszik az áldozat, meg is látogatta azt, hogy visszakérje a bűntett tárgyát. Miután realizálta, hogy az bizony át lett adva a rendőrségnek, olyan dühös lett, hogy megverte a férfit.

  Kifele már a rendőrség várta, hogy elkísérjék az örsre fegyveréhez.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon