MENÜ
 • A HS7 nemes ügyért koncertezett

  A magyar együttes jótékonysági akcióval kötötte össze tegnapi nyárbúcsúztató koncertjét.

  Tegnap a Zöld Pardon színpadán lépett fel a Heaven Street Seven. Nemcsak dalpremierrel kedveskedtek a közönségnek, de nemes ügyért is zenéltek. Az akció részleteiről még a fellépés előtt árult el részleteteket a zenekar frontembere, Szűcs Krisztián.

  “Azoknak az iskolásoknak szeretnénk segíteni a tanévkezdésben, akik anyagilag nincsenek jó helyzetben. Azt várnánk a közönségtől, hogy hozzanak feleslegesnek ítélt, de még használható taneszközöket, legyen az toll, vonalzó, bármi, ami fontos lehet a suliban a kölyköknek.”

  A koncerten a jól ismert slágereik mellett előkerültek pár ritkábban játszott szerzemények is. Sőt, a készülő nagylemezünkről is bemutattak néhány dalt, és volt köztük olyan, amit még sohasem adtak elő a stúdión kívül, vagyis dalpremiert is tartottak.

  “Igyekszünk a saját hangzásunkat megreformálni, akik ismerték a zenekart, azoknak furcsa lesz az új hangszerelés” – tette hozzá Krisztián.

  Az együttes már au R.E.M.-mel, a Fun Lovin Criminalsszel, a Radioheaddel és egyéb világsztárokkal is színpadra lépett. Kérdés, hogy született-e ezekből a találkozásokból barátság, vagy munkakapcsolat?

  “Nyilvánvaló, hogy akikkel egy légtérben voltunk a színpad mögött, azokkal dumáltunk. Annak idején az R.E.M. tagjai kértek tőlünk CD-t, de nem volt nálunk annyi, így a basszusgitárosuknak nem jutott belőle – árulta el a banda frontembere. – Ilyenkor haverkodás megy az öltözőkben, de ezek egyáltalán nem hosszú távú barátságok. Számunkra persze nagy élmények voltak, abszolút kár lett volna, ha ezek nem történnek meg velünk.”

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon