MENÜ
 • A holland koronaherceg nyerte a wc-dobáló versenyt

  Willem-Alexander szégyelli magát a pazarlás miatt.

  Április 30. amolyan nemzeti ünnep a hollandoknál, ekkor ünneplik Beatrix királynő édesanyjának születésnapját. A himnusz eléneklése és egy kis ünnepség azonban náluk úgy néz ki, kevés a boldogsághoz. Minden évben megrendezik azt a tradicionális falusi mulatságot, mely során wc-csészéket dobálnak egy verseny keretein belül és az nyer, aki legmesszebbre hajítja a kerámiát.

  Idén egy kis kelet-holland faluban, Rhenen-ben rendezték meg a Királynő Napja tradicionális mulatságát. Az ide látogatók mindannyian narancssárga ruhákba öltöztek, lehetőleg minél bizarrabb módon hogy szurkoljanak vagy részt vegyenek a versenyben. Természetesen a holland nemzeti színek tisztelete megmutatkozott a verseny tárgyán is: a versenyzők narancs színű wc-csészéket dobálhattak.

  Idén azonban megdöbbentő módon a versenyre benevezett Willem-Alexander koronaherceg is. Ami pedig még megdöbbentőbb, hogy meg is nyerte azt.

  “Mosollyal az arcomon vettem részt a versenyen, habár egyáltalán nem szégyen nélkül.” – nyilatkozta a héten Rotterdamban a herceg – “Belegondoltam, hogy a világon 2,6 milliárd ember nem engedheti meg magának, hogy elvégezze a napi szükségleteit higiénikus módon, mi pedig rendegeteg wc-t törünk össze szándékosan és be kell vallanom, elszégyelltem magam.”

  A verseny főszervezője Jacob Buitenhuis ezzel egyáltalán nem ért egyet, sőt, egyenesen gyerekesnek nevezte a herceg nyilatkozatát. “Ez egyszerűen gyerekes. Megnyerte, vigyorgott, mi pedig egy kis díjat is átadtunk neki, a tetején egy apró wc található, amit le is lehet húzni!’

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon