MENÜ
 • A hét öt legőrültebb bűnténye

  Köztük a rendőrök elől menekülő férfi, aki szünetet tartott, hogy macskákkal játsszon.

  Kudarcba fulladt hajós esküvő, gyűrűt lenyelő, lopással megvádolt nő találhatóak a jelen hét legfurcsább bűnesetei között:

  1. Kudarcba fulladt egy pittsurghi hajós esküvő, amikor három embert is letartóztattak, köztük a vőlegényt is. A friss házas férfi állítólag rámozdult az egyik pincérnőre, majd alkoholt próbált leerőszakolni a torkán. Mindezt annak ellenére tette, hogy a nő többször elmondta neki, hogy terhes.

  2. Christina Schlegelt bűnrészességért tartóztatták le egy lopás során, amelyben társa, Bryan Ford egy eljegyzési gyűrűt tulajdonított el egy ékszerüzletből. A nő lenyegében azzal társult, hogy lenyelte a karikát, így most arra van ítélve, hogy előkerítse azt, ha nem magából, máshonnan.

  3. Daniel Pinedo-Velapatino 15 ezer dollárt lopott el egy floridai barátjától, majd a rendőrök akkor kezdték el üldözni, amikor lopott Lexusával beleütközött egy másik autóba. Sikerült leráznia őket, bekopogott egy nőhöz, hogy egy pohár vizet kérjen, aztán a macskáival játszott.

  gazspray

  4. Egy floridai rendőr le akart tartóztatni egy nőt, mivel az túl részeg volt, de nem azt a választ kapta, amit várt. A részeg hölgy megtámadta, majd amikor a rendőrtiszt lefújta gázspray-vel, a gyanúsított a férfi szemébe dörzsölte azt.

  5. Az egyik ázsiai szépségkirálynő választási ceremónia szervezői azt mondják, új királynőjük egy igazi csaló: ellopta 100 ezer dollárt érő koronájukat. A mianmari tolvajt azzal is vádolják, hogy tíz napos kiruccanását Szöulba drága, három hónapos kiruccanásra módosította, megkárosítva ezzel a szervezetet.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon