MENÜ
 • A hercegi pár készen áll a gyerekre

  Cambridge hercege, azaz Vilmos herceg egyre többet gondol a gyermekekre. No nem máséra, hanem a saját, jövőbeni srácaira.

  Cambridge hercege, azaz Vilmos herceg egyre többet gondol a gyermekekre. No nem máséra, hanem a saját, jövőbeni srácaira. Azt azonban nagyon meglepőnek tartja, miszerint elindultak olyan spekulációk, hogy felesége, Kate Middleton terhes. Amikor egy amerikai televíziós csatorna kérdezte erről, így fogalmazott: “Kicsit furcsa ilyesmiről olvasni, de igyekszem nem bosszankodni miatta.”

  Majd így folytatta: “Szívesen gondolok a családra és azon vagyunk, hogy hamarosan valóra váljanak az álmaink.” Arra a kérdésre viszont, hogy ezzel kapcsolatban van-e konkrét előrelépés, azt válaszolta, hogy erről nem hajlandó még beszélni. A katonai kiképzésen is részt vett herceg azt azonban elárulta, hogy még egy küldetésre a Royal Air Force szívesen elmenne, vagy teljes egészében a hercegi kötelezettségei ellátására szentelné idejét.

  “Még mindig ott tartok, hogy próbálok dönteni. Nagyon nehéz ez nekem, mert nagyon élveztem az Air Force-ban eltöltött időt és szívesen folytatnám is. De az életem másik irányából érkező nyomás egyre erősebb. Ami a legfontosabb, hogy leginkább gyereket szeretnék. És ez válasz mindenre.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon