MENÜ
 • A hanyag Harry Styles

  Szegény Taylor Swift majdnem barát nélkül szilveszterezett.

  Az újdonsült világsztárpár másik fele, a One Direction énekese ugyanis útlevél nélkül akart az USA-ba repülni, ami nem igazán volt működőképes gondolat a repülőtér személyiségénél. A fiú hanyagsága miatt jónéhány órát várhatott a Heathrow repülőterén.

  A göndörhajú szívtipró mindenképpen barátnőjével, Taylor Swifttel akarta tölteni a Szilveszter estét, ez viszont nagyobb projekt volt, hiszen az énekesnő 180 mérfölddel arrébb tervezte a koccintást.

  A mai világban ez persze nem probléma. Szerelme igazi lovagként így fehér paripán vágtatott ki a londoni repülőtérre, ahol viszont észlelte, hogy útlevelét nem vitte magával. A sztár állítólag vörös arccal lett felszólítva arra, hogy bizony okmányok nélkül nem kelhet át az óceánon.

  Styles végül egy futárral oldotta meg a problémát, aki személyesen szállította el az értékes iratot neki, viszont a gépek az USA-ba még Angliában sem járnak olyan sűrűn – olyannyira nem, hogy végül az énekesnek nyolc órát kellett eltöltenie a reptéren, hogy a reggeli járat helyett az estivel repülhessen szíve választottjához.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon