MENÜ
 • A halottkém leplezte le, hogy férje valójában nő

  Angelo nem állt jó férj hírében, ugyanis házasságuk alatt végig verte és terrorizálta feleségét. Most ráadásul halála napján is sokkoló meglepetést okozott...

  Elisabeth Rudavsky 4 hónappal azután, hogy megismerte Angelo Heddingtont, hozzáment feleségül. Kapcsolatuk nem volt felhőtlen, mert a férje folyamatosan verte, és fogyókúrára kényszerítette. Utóbbi olyan jól sikerült, hogy három hónap alatt 32 kilót fogyott a kanadai asszony – írta meg a Daily Mail.

  Az egyik veszekedős nap azonban végzetesnek bizonyult, Elisabeth önvédelemből halálra késelte férjét. Sokkos állapotban hívta a rendőröket, majd jött az újabb megrázkódtatás. Az 27 éves nő ugyanis a halottkémtől tudta meg, miért lehetett mindig merev a 30 esztendős Angelo férfiassága és mi volt az oka, hogy mindig csak sötétben akart szexelni; mert nő volt.

  “Nekem semmi nem tűnt fel. Igaz, hogy nagyon gyengéd és puha keze volt, de úgy járt, mint egy pasi és folyton a zsebében, a pénisze környékén matatott” – mesélte történetét Elisabeth a Discovery Fatal Vows című műsorának.

  A kanadai asszonyt végül felmentették a gyilkosság vádja alól. Angelóról kiderült, hogy már 14 esztendős kora óta férfinak álcázta magát és mindig nagyon erőszakos volt.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon