MENÜ
 • A Halállal játszanak

  Egyre népszerűbb a kegyetlen szerencsejáték.

  A tajvani Tajcsung városában egyre nagyobb népszerűségnek örvend a gyilkos ipar, már több mint hatvan kirendeltségben is fogadhatnak a halálra az érdeklődők. A fogadóhelyeken a forgalom folyamatosan nő, ez jelenleg már több milliárdos összegekre becsülhető.


  Ebben a kegyetlen játékban beteg, idős emberek vehetnek részt, időskluboknak álcázott fogadóirodákon keresztül, ahol arra lehet fogadni, hogy mikor fognak meghalni a „játékba” erőltetett személyek.
  A leghihetetlenebb a történetben, hogy az idős résztvevőket általában a saját családjuk nevezi be. Ez a régió szegénységének tudható be, hisz a családot a nyeremény tizede illeti meg, így jelentős pénzösszegekhez juthatnak könnyedén. Legtöbben így le is állítják a hozzátartozójuk kezelését, hogy a legtöbb profitot hozó időszakban kerüljenek végső nyugalomra.

  Sajnálatos módon a helyi orvosok is aktívan részesei a fogadásoknak, ők jelentős előnyt élveznek egészségügyi ismereteikkel. A nagyobb összegekkel beszálló személyek, még személyesen is leellenőrizhetik a „játékos” állapotát.

  A helyi hatóságok már vizsgálódnak az ügyben.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon