MENÜ
 • A halálba zabálta magát

  A mohó brit anya addig evett, míg végül az életébe került falánksága.

  A 64 éves Dianne Bernadette Cooper-Clarke gyomorgyűrűt tetetett be, azonban az sem segített rajta, egyszerűen képtelen volt abbahagyni az evést. A nő szó szerint megfulladt a magába tömött ételtől, hisz olyan rengeteget próbált lenyelni egyszerre, hogy a gyomorgyűrű nem engedte át. A nyelőcsövében akadt ételtől nem kapott levegőt, és nem sokkal később megfulladt

  A hölgy titokban tartotta a családja előtt, hogy milyen műtéten esett át. Azt mondta nekik, hogy daganatos betegség miatt került kés alá, majd folytatta a mértéktelen evészetet. A halott nőre otthonában találtak rá. A patológus is megerősítette, hogy a hölgy halálát egészen a torkáig felhalmozódott étel okozta. Rákos megbetegedésnek nyomát sem találták, és a vizsgálatok szerint a gyomorgyűrűt is megfelelően helyezték el, tehát az nem lehetett oka a balesetnek.

  A nő fia, Yvan Clarke szerint a műtétet követő egy éven át az édesanyja kevesebbet evett a szokásosnál. Lefogyott és a vérnyomása is csökkent, de aztán újra egyre falánkabb lett. A halottkém szerint szemmel láthatóan nem vette figyelembe a kockázatokat, amellyel a műtéte után számolni kell.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon