MENÜ
 • A Gravitációhoz hasonlóan nyitott a Mentőexpedíció

  55 millió dollárt hozott debütálásával az új sci-fi.

  Ridley Scott háromdimenziós űrkalandja, a Mentőexpedíció tarolt a hétvégén, szép, 55 millió dolláros bevételt hozva. A 20th Century Fox filmje, amely Matt Damont helyezte egy asztronauta szerepébe, aki egyedül marad a Marson, újra bizonyította, hogy az űrkalandok gravitációja még mindig magába szippantja a mozilátogatókat. A becsült bevétel Észak-Amerikában megelőzte Christoper Nolan Csillagok között című filmjét, és virtuálisan egyenlővé vált Alfonso Cuaron Gravitációjával.

  This photo released by 20th Century Fox shows Matt Damon in a scene from the film, "The Martian." (Aidan Monaghan/20th Century Fox via AP)

  A múlt heti bajnok, a Hotel Transylvania 2: Ahol még mindig szörnyen jó a második helyre csúszott 33 millió dollárral, Denis Villeneuve drogháborús thrillere, az Emily Blunt főszereplésével készült Sicario – A bérgyilkos pedig a harmadik helyig jutott. Robert Zemeckis jövő hét folyamán szélesebb körben is nyitó háromdimenziós Kötéltánca 448 Imax képernyőn indult, de csak 1,5 milliós bevételt hozott.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon