MENÜ
 • A Gangnam Style végzett vele

  Úgy tűnik a youtube leghíresebb táncstílusa nem minden esetben sül el jól. Egy férfinek pont ez okozta vesztét, amikor egy karácsonyi bulin arra a bizonyos számra táncolva kapott szívrohamot.

  Az IT menedzserként dolgozó 46 éves Eamonn Kilbride a karácsonyi céges buli tetőfokán a Gangnam Style klipből elhíresült lovaglós mozdulatokkal szórakoztatta a kollégáit, amikor hirtelen mellkasi fájdalomra panaszkodott majd összeesett.

  A háromgyerekes apuka felesége is a helyszínen tartózkodott, de már hiába próbálta szívmasszázzsal újraéleszteni. Az öt perc alatt a helyszínre érkező mentősök sem tudták már megmenteni, a kórházba szállítás közben meghalt a férfi. A halottkém vizsgálata szerint akut szívelégtelenség okozta a férfi halálát – írja a Daily Mail.

  “Világ életében keményen dolgozott, de imádott élni és szeretett táncolni. A karácsonyi bulin is fantasztikusan érezte magát, a Gangnam tánc alatt is végig jó kedve volt, amin a többiek is jól szórakoztak. Aztán szólt, hogy fájdalmat érez, majd összeesett. Próbáltam újraéleszteni, de mire a mentő odaért, addigra ő már elment” – nyilatkozta szomorúan az özvegyen marad Kilbride asszony.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon