MENÜ
 • A Gangnam Style hozza el a világvégét?

  Bizarr mém kering a neten újabban, miszerint Nostradamus az idei évre, 2012-re jósolta a világvégét! Ami azonban vicces az egészben, hogy állítólag erre a Gangnam Style szolgál bizonyítékkal.

  Minden idők legrejtélyesebb franciája rímekbe szedett profetikus írásaiban láttatta a jövőt. A 9Gag című weboldal hozta le azt a mémet, mely megmagyarázza, hogyan kapcsolódik Nostradamus, a Gangnam Style és a világvége.

  “Egy nyugodt reggelen jön el a vég, amikor a táncoló ló köre eléri a kilencet” – vélte anno Nostradamus. Íme a meglehetősen figyelemfelkeltő dekódolása a jóslatnak: Koreát korábban a nyugodt reggelek földjének nevezték, Psy koreai, a híres tánca lovat idéz és a híressé vált videóját hamarosan egy milliárdan nézik meg, ezt a számot pedig bizony 9 karikával tudjuk leírni: 1 000 000 000. Amikor erre a végkifejletre jutottak, már 838 112 813-an látták a Gagnam Style-t! A visszaszámlálás elkezdődött volna?

  Az előrejelzések szerint Nostradamus világvége-jóslata valóban egybeeshet a maják általi apokalipszisnek, ami, mint köztudott, december 21-én lesz.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon