MENÜ
 • A Gangnam Style a legnézettebb!

  Nagy esély van arra, hogy az itt is látható videó lesz a YouTube történetében az első, amely átlépi a hihetetlennek tűnő, egymilliárdos küszöböt.

  Alig pár hónap leforgása alatt az egész világot megfertőzte a Gangnam Style őrület. Olyan halhatatlan nevek, mint Madonna is rákapott, az állatokról nem is beszélve. Mi pedig pont egy hete írtunk arról, hogy Justin Bieber Baby című száma a YouTube történetében először átlépte a 800 milliós nézettséget. A dicsőség nem sokáig tartott. A mai napon a dél-koreai Psy videója is áttörte a plafont, sőt! Beelőzte riválisát.

  Az előbbi valamivel több, mint két éve került fel a videómegosztóra, a Gangnam Style pedig egész pontosan 2012. július tizenötödikén. Ez azt jelenti, hogy naponta átlagosan 11 milliószor kattintottak rá.

  Psy persze tudja mi hozza izgalomba a médiát. Már említette, hogy újabb videó feltöltését tervezi és valószínűleg a jövőben Justin Bieberrel is készítenek közös anyagot. Nagy esély van arra, hogy az itt is látható videó lesz a YouTube történetében az első, amely átlépi a hihetetlennek tűnő, egymilliárdos küszöböt.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon