MENÜ
 • A fődíj mellett lányok is várnak Attilára

  Miután a ValóVilág összeférhetetlenje megnyerte tegnap este az 50 milliós fődíjat, csajozni indult az éjszakába, barátja, Péter jóvoltából.

  Péter egész eddig Attila győzelméért kampányolt, és mindent megtett azért, hogy a villán kívül lányok is várják barátját. A finálé estéjére például dobogós csajokkal készült, ugyanis a Hebron Rózsája szépségverseny jelentkezőivel ismertette meg Attilát.

  “Egy igazi csajozós estével szeretném meglepni Attilát. Az elmúlt közel hat hónapot bezárva töltötte, s ugyan voltak bent csajok, nem aratott sikert nálunk. Szeretném, ha végre azt érezné, hogy érte is tudnak rajongani, ráadásul nem is akármilyen szépségek. A hét végén zsűritag voltam ezen a szépségversenyen, és pár lánnyal megbeszéltem, hogy a finálé után bemutatom nekik az én kis barátomat, ők pedig teljesen odáig voltak az ötletért. Két napon keresztül folyamatosan azzal bombáztak, hogy meséljek Attiláról, úgyhogy úgy gondoltam, miért ne szerezhetnék örömet a barátomnak és a lányoknak is” – mondta el Péter, aki a többi részletet megtartotta magának. Ám annyit elárult: izgalmas lesz az éjszaka.

  “Szeretném, ha végre kimozdulna, és emberek között lenne. Jót fog tenni neki az idegen társaság  meg az a három gyönyörűség is, akik alig várják, hogy találkozzanak vele. Én úgy tervezem, hogy nálam alszik majd, de aztán ki tudja, hogyan alakul az estéje” – jegyezte meg Péter titokzatosan.

  Nézd meg interjúnkat VV Attilával!

  Lájk, ha kíváncsi vagy rá, hogyan alakult Attila estéje!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon