MENÜ
 • A focisztár az első férfi

  Mi tartott ennyi ideig? Kérdezhetnénk magunktól, ahogy az Elle női magazin legújabb számának címlapjára tekintünk.

  Mi tartott ennyi ideig? Kérdezhetnénk magunktól, ahogy az Elle női magazin legújabb számának címlapjára tekintünk.  David Beckham lett az első férfi az újság történetében, aki azt a megtisztelő felkérést kapta, hogy a címlapra kerülhet. Természetesen élt is a lehetőséggel és most nők milliói gyönyörködhetnek sármos tekintetében, tetoválásaiban és nem elhanyagolható méretű izmaiban.

  Az Elle mindig is abból az elméletből indult ki, hogy közönsége akkor fogja venni az újságot, ha annak borítóján egy csinos, elegánsan pózoló nőt lát, akire felnéz, akire hasonlítani szeretne, mert tetszik a rúzs, amit használ, a ruha, vagy a napszemüveg, amit visel, esetleg a frizura, ahogy a haját hordja. A júliusi lapra tekintve talán majd arról fognak fantáziálni a vásárlók, ahogy a focista két erős karja között élvezik a napsütést, vagy csak egyszerűen azt, hogy nőknek születtek.

  A magazin belső lapjain aztán további tizenegy képen szerepel. Főszereplésének apropója egyébként az egyre aktuálisabbá váló 2012-es londoni Olimpiai és Paralimpiai Játékok, amelynek David – lévén brit állampolgár – egyfajta nagykövete, reklámarca is. De az újság által készített interjúban szóba kerül például családja, újszülött gyermeke, Harper is. „Fantasztikus. Imádom harapdálni a kis lábait és vállait. Olyan, amilyennek egy babának lennie kell. Annyira gyönyörű.” – mesélte csillogó szemekkel a riporternek.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon