MENÜ
 • A Florence + The Machine énekesnője lehet a Star Wars sztárja

  Florence Welch könnyen lehet főszereplője a Star Wars készülő trilógiájának, melynek munkálataihoz nagyon még utaznia sem kellene.

  A 26 éves Florence a készítők szerint azért lenne jó választás, mivel mindenképpen meg akarják lepni a közönséget. A Florence + The Machine énekesnőjének ez lenne az első nagyobb filmes szereplése, igaz, több nagy hollywoodi sikerhez adta már a nevét dalaival.

  Az énekesnő szerepvállalásáról így nyilatkozott egy bennfentes a The Sunnak:

  “Úgy gondoljuk, hogy pontosan Florence az, akit keresünk. Voltak már kisebb szerepei, de eddig leginkább a színpadi szereplése fogta meg az embereket. Majdnem minden hollywoodi színésznő akar valamilyen szerepet a készülő filmekben, de milyen olyan embereket akarunk beválogatni a stábba, akikre senki sem számít. Florence-nek nagy szerepet szánunk, olyan nagyot, amitől azonnal A-listás színésznő lenne.”

  Tavaly a Disney 2,6 milliárdért vásárolta meg a Star Wars jogait George Lucastól. A hetedik részt JJ Abrams fogja rendezni. A forgatások a tervek szerint jövőre kezdődnének el és 2015-ben adnák ki a filmet.

  Az eredeti szereposztás nagyjai, Harrison Ford, Carrie Fisher és Mark Hamill valószínűleg mind visszatérnek majd a filmvászonra.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon