MENÜ
 • A Fishing On Orfűt díjazták Magdi anyusék

  Kiosztotta a Kettőnégy stábja az idei Gumizsiráf-díjakat a Dürer Kertben. Az Év fesztiválja a Fishing On Orfű lett, az Év zenekara elismerést pedig a Supernem söpörte be. A telt házas esemény a Halloween jegyében telt, így rengetegen beöltöztek. Ennek köszönhetően az éjszaka megelevenedett Magdi anyus és Freddie Mercury, továbbá felbukkant Jack Sparrow kapitány és a Ponyvaregényből Mia Wallace.

  Hatodik alkalommal hozta össze a Kettőnégy zenei blog stábja, azaz Szujó Dani és a Subscribe frontembere, Csongor Bálint a Gumizsiráf-díjkiosztót. A nyertesekről a közönség döntött, öt kategóriában összesen 3790-en szavaztak a kettonegy.blog.hu-n. Az Év ifjú titánja a Téveszme lett, az Év klipjét a Blind Myself készítette a Maradék című dalukhoz, az Év fesztiválja díjat a Fishing On Orfű kapta, az Év albuma elismerést a Téveszme Megosztom Veled, mielőtt feleslegesnek tartanám című korongja kapta, az Év zenekara pedig a Supernem lett. Az életműdíjat Chino, a különdíjat pedig a Dürer Kert talpig úriember pultosa, Levente Úr vihette haza.

  Az est folyamán hazai underground metal szcéna csaknem húsz csapata adott rövid koncertet. Minden zenekar punk feldolgozásokat játszott, így olyan örökzöldek hangzottak el, mint például a Bad Religion-től a Punk Rock Song, a Ramones-tól a Blitzkrieg Pop, az Exploitedtől a Beat The Bastards és az Offspringtől a The Kids Aren’t Allright. A Fish! zenekar még a Cpg egykori klasszikusát, az Erdős Pétert is színpadra vitte, és ugyanilyen elánnal reszelt el egy Beastie Boys – Ignite – Rise Against hármast a Subscribe is.

  A díjátadó rendezvény a Halloween jegyében telt, ezért a szervezők arra kérték a közönséget, hogy beöltözve érkezzenek a Dürer Kertbe. Több tucat zombie mellett további ötletes jelmezeket is lehetett látni. Egy szakállas, hosszú hajú fiatalember kontyba kötötte rőzséjét, otthonkát vett fel, és seprűt hordott magával, ő így idézte meg Magdi anyus szellemét. Felbukkant az est folyamán egy Freddie Mercury-hasonmás is, sűrű bajusszal, mikrofonállvánnyal, hasonló ruhában, mint amilyet az egykori Queen-énekes hordott. Egy dekoratív hölgy pedig a Ponyvaregényből az Uma Thurman által megformált Mia Wallace-nak öltözött. Jelmeze az emlékezetes jelenet alapján készült, amikor Mia túladagolta magát, eleredt az orra vére, és egy adrenalin injekciót döftek a szívébe.

  Az őrült jelmezes rendezvény hajnalig tartott, s a szervezők ígérete szerint jövőre is lesz, hasonlóan elmebeteg hangulatban.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon