MENÜ
 • A Fifth Harmony tagjával állt össze Halsey

  Íme a végeredmény

  Halsey újabb dal megjelentetésével előzte meg következő nagylemezének jövőheti megjelenését, és ezúttal az immár négytagú Fifth Harmony sztárjával, Lauren Jauregui-val közösen felvett szerzeményét mutatta meg a közönségnek.

  A szám, amely a Strangers címet kapta, a Colors énekesnőjének elmondása szerint egy, a LGBTQ közösségnek szóló szerelmes dal, amiről a Zach Sang Show-ban való vendégeskedése alkalmával beszélt.

  “Imádom, hogy Lauren és én két olyan nő vagyunk, akik a mainstream pop jelenlévőiként készítünk egy dalt a LGBTQ közösségnek” – mondta Halsey.

  “Nagyon ritka, hogy a női szemszöget is lássuk. Miközben írtam, azon gondolkodtam, hogy azt akarom, hogy hihető és igazi legyen ez a dal, szóval nem énekelhet benne egy heteroszexuális lány” – tette hozzá. “Szóval felvettem a kapcsolatot Laurennel, ő pedig bejött és felénekelte, és fantasztikusan hangzik. A hangunk igazán királyul passzol egymáshoz, mert mindkettőnknek elég érdes hangja van. Az enyém egy kicsit lágyabb, mint az övé. Az övé nagyon erős és nagy és érdes, az enyém pedig halványabb.” 

  A Strangers a harmadik előzetes Halsey új lemezéről, a hopeless fountain kingdomról, amely június másodikán válik elérhetővé.

  Forrás: Just Jared

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon