MENÜ
 • A Ferragamo alapítványt hozott létre

  A Ferragamo ház alapítvány létrehozásával kívánja támogatni a fiatal tehetségeket.

  Az olasz divatház, a Salvatore Ferragamo egy alapítványt hozott létre, aminek fő célja, hogy támogassa és képezze a fiatal divat-tehetségeket. Az alapítvány Ferragamo Alapítvány néven működik, s a márka szülőhelyén, Florenceben lesz a központja.

  “A fiatalok a motorjai valamennyi társadalomnak, ők az erő, ami biztosítja a folytonosságot és a jövőt. Esélyt kell adni nekik, hogy bizonyíthassák rátermettségüket és megmutassák mire képesek.” – mondta Wanda Ferragamo, a házalapító özvegye

  Amellett, hogy támogatást és tréningeket ajánl az alapítvány, ösztöndíjakat és díjakat is kínál a kiválasztott hallgatóknak, s továbbá kulturális rendezvényeket szervez a Salvatore Ferrahamo Múzeummal karöltve.

  “A felnőttek, az intézmények és az üzletek feladata az, hogy lehetőségeket biztosítsanak.” – folytatta Wanda Ferragamo – ” Ellátjuk őket szakértelemmel, kreativitással, technolágiával, és mindezek előtt az előrelépés vágyával, hogy legyűrjenek minden akadályt, s így olyan értékeket teremtünk, amiket a férjem élete és munkássága is példázott.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon