MENÜ
 • A fény okozta halálát

  Veszélyes böjtnek ez a vége

  Vannak emberek, akik egyszerűen képtelenek tanulni mások hibájából. Van például egy társaság, amely meg van arról győződve, hogy a táplálkozást és emésztést igenis ki lehet iktatni az ember szükségletei közül. Pedig csak folyadékon és napfényen egyszerűen nem lehet élni. Pár ember azonban bedől ennek ellenkezőjének. Ez olyannyira komoly, hogy nem kevesen már bele is haltak a próbálkozásba. Legutóbb például egy ötven év körüli svájci nő, aki minden valószínűség szerint látott valami dokumentumfilmet arról az indiai gururól, aki saját állítása szerint 70 éve nem evett. A nő nem bírta ilyen sokáig.

  Állítólag az asszony még 2010-ben tért át erre az életveszélyes diétára, amelybe végül idén januárban halt bele. Nem ő az első, és sajnos valószínűleg nem is az utolsó, akivel ez történik. De ezek az emberek egyszerűen nem hajlandóak tanulni egymás hibájából. 1999-ben például egy ausztrál férfi halt éhen, ő alig huszonegy napig bírta a szokatlan életmódot.

  De példáért sajnos nem kell ilyen messzire mennünk, Magyarországon is történt már tragédia fénydiéta miatt. 2007-ben egy férfi kezdte el ezt a kúrát és belekényszerítette feleségét, valamint közös gyermeküket is. Párja és fia nem élte túl a megpróbáltatásokat, az apát pedig végül bíróság elé állították. “Rájöttem, hogy a böjtkúra nem megfelelő módszer a tisztításra, soha többé nem fogok böjtkúrázni, ebből tanultam. A gyermekemet nem akartam megölni és veszélyeztetni sem” – mondta akkor a férfi. Végül a bíróság kényszergyógykezelésre ítélte.

  forrás: Velvet

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon