MENÜ
 • A farkasember megtalálta élete párját

  Shaun Ellis hosszú évekig élt farkasokkal, most azonban végre egy emberi lénnyel kötötte össze életét. Az asszonynak köszönhetően a férfi megszelídült és egy indián szertartás keretében összeházasodtak.

  Évekkel ezelőtt Shaun Ellis úgy döntött, elszakad családjától és a vadonban farkasok nemzetségéhez csatlakozva éli tovább életét. A 47 éves férfit a ragadozók befogadták, ő pedig megtanult a nyelvükön kommunikálni, sőt falkájával együtt marcangolta a nyers húst négykézlábra ereszkedve, tehát majdhogynem maga is farkassá vált.

  Szakemberként tudományos munkát végzett az állatokkal, tanulmányokat írt a viselkedésükről, ám farkasléte azzal járt, hogy nehezen boldogult az emberek világában. Bár előző kapcsolataiból négy gyermeke született, úgy tűnik, csak most találta meg az igazit. Shaun három éve találkozott Islával, akit most indián szertartás keretében vett nőül.

  “Szerelem volt első látásra. Sok mindent tanított a farkasokról, különösen arról, hogy tisztelni kell őket. Szerencsére még egyikük sem támadott meg” – nyilatkozta a Daily Mailnek az asszony, akinek hozzá kellett szoknia, hogy kedvese időnként együtt üvölt a ragadozókkal, és amikor velük van, nem zuhanyozik, ezért átható bűzt áraszt, mivel a farkastársadalomban jellegzetes testszaga az azonosítója. A házaspár hol a farkasok között tölti az idejét, hol közös családi fészkében. A férfi bevallotta, távollétében szörnyen hiányolja az állatokat.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon