MENÜ
 • A Facebook megvásárolta az Instagramot

  A közösségi oldal eddigi legnagyobb beruházását tette meg.

  A Facebook közösségi portál minden eddiginél nagyobb beruházást tett, ugyanis egy milliárd dolláros – azaz körülbelül 226 milliárd forintos – szerződést kötött a fotómegosztó oldallal, az Instagrammal.

  A szolgáltatás ezentúl lehetővé teszi, hogy a felhasználók fotókat töltsenek fel, vizuális effektekkel lássák el őket és akár közvetlenül az Instagramon, akár Facebookon vagy Twitteren keresztül megosszák azokat ismerőseikkel. Az oldal egyik legnépszerűbb funkciója, hogy olyan retro effekttel látja el a képeket, mintha azok Polaroid géppel készültek volna. Az Instagram alig két éve, mindösszesen tíz alkalmazottal létezik.

  „Fontos megjegyezni, hogy az Instagram nem tűnik el. Csupán ezentúl együtt dolgozunk a Facebookkal, hálózatot alakítunk ki. Azonban célunk ezentúl is ugyanaz lesz, mint korábban: olyan új lehetőségeket szeretnénk kitalálni, melyekkel a mobil fotózás élményét javíthatjuk. A szolgáltatás továbbra is olyan lesz, amilyennek szeretjük.” – áll Kevin Systrom, az Instagram vezetőjének blogján.

  A megnyugtatás ellenére a bejelentés után rengeteg felhasználó döntött úgy, hogy megszűnteti Instagram-fiókját. Ennek ellenére valószínűleg az oldal felhasználóinak száma a közeljövőben rohamosan emelkedni fog.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon