MENÜ
 • A Facebook buktatta le az ostoba tolvajbandát

  A rendőrség rátalált arra a luxusautókra specializálódott bandára, akik saját magukat húzták be a csőbe azzal, hogy fotózkodtak a szajréval és meg is osztották a képeket a közösségi oldalon...

  Angliában fogták el a világ legbénább bűnözőit. A nyolc fiatal férfi az előkelő Kensington negyed lakóihoz tört be mintegy tizenöt alkalommal. Munkásságuk alatt összesen kilenc luxusautót, drága ékszereket, értékes telefonokat és laptopokat loptak el.

  A rendőrség régóta, nagy erőkkel kutatott utánuk, de azt álmukban sem merték volna gondolni, hogy végül a Facebook segítségével buktatják le őket.

  Az egyik nyomozó eleinte csak furcsának talált egy feltöltött képet, amelyen egy fiatal férfi pénzzel tömött szendviccsel pózolt, majd amikor a többi képet is megnézte, nem hitt a szemének. Conor Murphy ismerősei között kutatva újabb bizonyítékokra bukkant: másik két bandatag ugyanis a lopott BMW-vel, Range Roversszel és Porschéval fotóztatta le magát.

  A rendőrség azonnal kiszállt a gyanúsítottakhoz, és a házkutatások során kiderült, hogy a fényképek mellett más is bizonyítja a fiatalok bűnösségét. A tizen- és huszonéves fiúk azt is videóra rögzítették, amikor egymásnak dicsekedtek a rablásokkal. Amióta a banda rács mögé került, a városrészben 48 százalékkal csökkent a betörések száma.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon