MENÜ
 • A Dirty Slippers sikere Szlovákiában

  A Suli turné külföldön járt!

  Tavaly októberben egyedülálló kezdeményezésbe kezdett a gyulai Dirty Slippers zenekar. Létrehozták a Suli turnét, mely nevével ellentétben nem csak jó hangulatú koncertekből áll általános iskoláktól egyetemekig, hanem egy nagyon fontos küldetéssel is párosul. A banda a méhnyakrákellenes küzdelem egyik zászlóvivője 2009 óta, azonban már nem csak Magyarországon!

  “Amikor belekezdtünk a Suli turnéba rengeteg megkeresés érkezett rajongóktól,hogy menjünk el az iskolájukba, olyan helyekre hívtak minket még itthon is, amiről nem is gondoltuk,hogy ismerhetnek bennünket. Hála Istennek a turné híre nagyon gyorsan eljutott külföldre is, így nemrég Révkomáromban, a Selye János Gimnáziumban adtunk egy pompás színházteremben két remek hangulatú koncertet. Lenyűgöző volt a diákok, a tanárok és az iskola dolgozóinak szeretete. Nagyon jól éreztük magunkat, a prevenciós beszélgetéseken pedig kérdeztek, érdeklődtek, nyitottak voltak” – mesélte Lobó-Szalóky Lázár

  A zenekarnak nincs ideje unatkozni, hiszen a Suli turnéjuk mellett, amire folyamatosan kapják a meghívásokat, közös koncertsorozatra indultak a No Alibi zenekarral és Gusztos Bencével, mely kapcsán közös erővel veszik célba az ország városait. A hab a tortán pedig az, hogy a fiúk egy nagyon komoly videoklipet ígérnek tavaszra, de azt még nem árulják, el melyik dalukhoz, abban viszont biztosak lehetünk, hogy újabb szintre lépés lesz a Dirty Slippers életében, ezúttal nem szerelmes dalra esett a választás, hanem egy vicces, ironikus, szakítós nótát választottak a srácok.

  Ha Te is szeretnéd,hogy a fiúk az iskoládban fellépjenek, írj nekik a lazarirtyslippers.net címre!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon