MENÜ
 • A Dirty Slippers Lázárja igazi fanatikus

  Lázárral, a Dirty Slippers énekesével az EB-ről beszélgettünk, aminek a fiú óriási követője. Nem is véletlenül... A család hatása mindenhol fontos!

  Az énekes nem csoda, hogy követi az Európai Bajnokságot, hiszen a családfő testnevelő tanár volt.

  “Édesapám révén kisgyermek korom óta figyelemmel követem a sporteseményeket. Testnevelő tanár, így az ő révén hamar megfertőzött a kézilabda, vízilabda, karate és nem utolsó sorban a football szeretetével”

  De nem csak a sport szeretetére volt hatással a családi háttér, hanem arra is, hogy Lázár kinek a győzelméért drukkolva ugrál fel a kanapéről…

  “A családom fele Németországban él és éppen ezért, amióta az eszem tudom, fanatikus német drukker vagyok. Imádom azt a matek focit, amit ők játszanak, s azt még jobban,hogy ezzel az esetek 90%-ban elérik, amit akarnak! A csapat összetartása és magatartása szerintem remek! Szimpatikusak ugyanakkor a spanyolok, de szerettem az EB-n az ukránokat és az íreket is.”

  A foci szeretetével viszont egyedül van az együttesben, így marad a szűk vendégkör az események követésekor. De ez nem is okoz gondot.

  “Legtöbbször Édesapámmal nézem a meccseket, vagy unokatestvéremmel, Vincze Bálinttal, aki a zenekar fotósa is egyben. A Dirty Slippers tagok között a többiek nem igazán rajonganak a fociért, ha jól tudom, ezért többnyire megmarad családi szórakozásnak  2010-ben a VB alatt gyakran kijártam vetítésekre, e sajnos a tapasztalataim alapján – egyes emberek nem a saját kiválasztottjaikat buzdítják,hanem az ellenfelet szapulják-, ezzel inkább felhagytam. ”

  A fociőrületből már csak egy élmény hiányzik, melynek kóstolója már megtörtént:

  “Sajnos EB meccsen nem vettem még részt, de nagyon szeretnék! Magyar válogatott EB elejtezőn azonban már igen, fantasztikus volt a hangulat!”

  Tartsatok velünk, mert hamarosan további hírességektől tudhatjátok meg, mennyire nézik az EB-t és kinek drukkolnak!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon