MENÜ
 • A diplomás felnőtteket is lepipálja a 9 éves üzletember

  Henry, a brit kisiskolás nem csak jól érti, de élvezi is dolgát. Nemrégiben harmadik sikeres vállalkozását indította el.

  Nagy-Britannia legfiatalabb üzletembereként ismerik a mindössze kilenc éves Henry Pattersont. A bedfordshire-i kisiskolás nemrég indította be internetes áruházát, ahol édességet árul. Ráadásul nem ez az első vállalkozása, már két korábbi sikert is maga mögött tudhat. “Ki tudná jobban, milyen cukorka kell a gyerekeknek, mint egy gyerek?” – érvel Henry.

  Henry online boltját édesanyja szavai után Tea előtt semmiképpnek nevezte el. “Ha édességet kérek anyukámtól, mindig azt mondja: tea előtt semmiképp” – magyarázta a kis Patterson, aki még a cukorkák csomagolására is ­fi­gyelmet fordít, akár egy vérbeli üzletember. Légmentesen zárható befőttesüvegekben árulja a nyalánkságokat, és hasznos tanácsokkal látja el vásárlóit, hogyan használják fel az üvegeket, ha kiürülnek.

  “Használhatod őket ajtótámasznak, vagy belepakolhatod a játékaidat. A lényeg, hogy ne dobd ki” – ajánlja bölcsen a vállalkozó, aki hétéves kora óta foglalkozik internetes áruházak üzemeltetésével. Árult már műtrágyából készült táskákat, és egy régiségboltnak is volt a viszonteladója.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon