MENÜ
 • A Dior és a Harrods

  Átfogó kiállítás lesz látható egy egész hónapon keresztül a híres londoni üzletóriásban, s mindez a francia divatház nevével fémjelezve.

  A Harrods és s Dior közös projektbe kezdtek, aminek végén a Christian Dior egy időre át fogja venni az uralmat a patinás londoni áruházban. A híres üzlet át fog változni a francia divatház tiszteletének szellemében, mégpedig soha nem látott kiállításokkal, kirakatokkal, és különböző tevékenységekkel.

  Az ület tökéletesen fogja elegyíteni a Dior francia sikkességét, valamint ikonikus elemeit az angol tradíciókkal. Telefonfülkék, postaládák, limitált szériás Dior termékek, valamint a királyi őrök is Raf Simons, a ház kreatív vezetője által tervezettt ruhákat fognak viselni.

  “Mint ahogyan a Dior az eleganciáról híres, úgy a Harrods a világ elegáns nőinek felöltöztetéséről, és azelégedetten távozó vásárlókról nevezetes.” – mondta Sidney Toldano, a Christian Dior vezérigazgatója.

  A 4. emelet lesz a legteljesebb Dior élmény színhelye.A látogatók szemtől szembe találhatják majd maguk a régi Dior főhadiszállás rekonstrukciójával, majd felfedezhetik a különböző kiállítótereket, valamint a levegőben ráismerhetnek a méltán imádott J’Adore illat esszenciáira. A vázlatok és mini-próbababák tovább segítik a nézelődöket a Dior múltjában való elmélyedésben, míg az aktuális darabok olyan hírességeken jelnnek majd meg, mint Emma Watson, Marion Cotillard, vagy Jennifer Lawrence. Nem utolsó sorban a Café Dior ideiglenes étterem olyan különlegességeket kínál majd, amik egybecsengnek Monsieur Dior ételszeretetének alappilléreivel.

  Az átalakulás Március 16-tól kezdődik, és Április 14-ig tart, tehát aki ezidőtájt Londonban jár, semmiképpen ne hagyja ki az élményt!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon