MENÜ
 • A Dal 2014 – Dalszemle 12.

  A Dal 2014 utolsó elődöntőjéhez érkezik szombaton, melynek versenydalait nálunk már a műsor előtt megismerhetitek. Király Linda és a Fool Moon dala a soron következők.

  Fool Moon – It Can’t Be Over

  A Fool Moon vokálegyüttes tizenhárom éves fennállása alatt tizenöt országban koncertezett, többek között Kínában, Japánban, Dél-Koreában, Tajvanban, Szingapúrban, Németországban, Hollandiában, Olaszországban és Spanyolországban is. Hazánkban szinte egyedülálló képviselői a pop a’capella műfajnak, vagyis a hanszeres kíséret nélküli énekelésnek popzenei műfajban. A Dal esélyt ad nekik arra, hogy tovább növeljék népszerűségüket hazájukban is.

  Király Linda – Everything

  Linda tizenöt éve él Magyarországon, 2001 óta folytat énektanulmányokat. Több mint tíz éve jelent meg első szólólemeze, a Number 1. Dalszerzőként is sikeres, ennek ékes bizonyítéka Bob Sinclairnek írt, Groupie című száma. Tavaly nyáron másfél év után jelentkezett új slágerével, mely a Runaway (Beautiful Tragedy) című dallal. Testvéreivel, Viktorral és Benjáminnal már indult az Eurovízió magyar selejtezőjén, most azonban szólóban indul a versenyen, ahol Viktorral kell összemérnie erejét.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon