MENÜ
 • A Dal 2014 – Dalszemle 10.

  Január 25-én, szombaton elindult a Dal 2014, melynek versenydalait nálunk már az elődöntők előtt megismerhetitek. Keddtől szombatig naponta két dal, három héten át.

  Szécsi Saci és Szécsi Böbe – Born To Fly

  Az ikerlányok vágya a zenélés iránt vágya még 2010-ben kezdődött, amikor megkapták első zongorájukat, nagyjából akkor el is kezdtek már saját dalokat írni akkordkísérettel. Versenydaluk is egy ilyen próbálkozásból született, Czutor Zoltán és Diaz segített nekik létrehozni a számot, amivel indultak.

  Polyák Lilla – Karcolás

  A győri származású Polyák Lilla tizenhét évesen került Budapestre. A diploma megszerzése után a Theater and der Wienben kapott lehetőséget, hogy a Mozart! című musicalben játszon. Számos mesebetétdal előadója, musical CD-ken is közreműködött. Akkor került a rivaldafénybe igazán, amikor megnyerte az M1 Csináljuk a fesztivált című műsorát 2008-ban. Férjével már két nagy sikerű lemezük is megjelent, majd 2012-ben indult a magyar Eurovíziós selejtezőn is a Valami más című dallal. Most, két évvel később, újra megpróbálkozik, hogy még feljebb juthasson. Vajon van esélye?

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő