MENÜ
 • A Dal 2013: 30 dal verseng 6 fordulóban

  A zeneszerzők között több ismert személy van, így például Geszti Péter, Hien vagy Bereczki Zoltán.

  Február minden szombatja A Dal 2013-ról fog szólni, február utolsó hétvégéjén szombaton és vasárnap középdöntő, március 2-án pedig ezúttal tényleg a közönség dönti el, kit tart arra érdemesnek, hogy elküldje a malmői Eurovízióra. Mint az mára kiderült, a tavalyihoz képest 20%-kal többen adtak be pályázatot. Eddig 240 borítékot nyitottak fel, ami a beérkezettek 90 százaléka. A pályázók köre idén is az underground zenészektől az egészen híres pop és rockzenészekig terjed. A zeneszerzők között is több ismert személy van, így például Geszti Péter, Hien vagy Bereczki Zoltán.

  Újdonság, hogy a zsűriben ötödik tagként Rúzsa Magdi is ott lesz! Az énekesnő elmondta, fantasztikus előadók és zenészek indulnak majd az előválogatón. Saját szerepe kapcsán megjegyezte, fontosnak tartja, hogy olyan személyek is üljenek a zsűriben, akik megjárták már az Eurovíziós dalfesztivált, mert ők különösen jól érzékelik, mik azok a nüansznyi dolgok, amelyek nagyon sokat számítanak egy ilyen világversenyen.

  Összegezve tehát február 2, 9 és 16 a három elődöntő dátuma, ahol fordulónként 10-10 dal versenyez. Utána következik a február 22-23-i hétvége, ahol az elődöntőkből továbbjutott dalok versengenek a középdöntőben, de hogy pontosan mennyi, azt még nem tudni. A március 2-i döntőben viszont a fennmaradó 8-as mezőnyt a zsűri fogja megfelezni, és a 4 dal közül a közönség fogja eldönteni a végső győztest. A zsűri elő-, és középdöntőbeli szerepéről, illetve a verseny helyszínéről még nem esett szó.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon