MENÜ
 • A Compact Disco imádja Bakut!

  A zenészek is megkezdték az előkészületeket az 57. Eurovíziós Dalfesztiválra. A MosaicOnline stábja az első benyomásokról faggatta a magyar csapatot.

  Bakuban, Azerbajdzsán fővárosában kerül megrendezésre idén az Eurovíziós Dalfesztivál, mely milliók figyelmét fordítja ismét a világ könnyűzenei színfoltjaira. A MosaicOnline stábja is kiutazott a helyszínre, hogy első kézből tudósítson a rendezvény eseményeiről.

  A magas páratartalom sem zavarja a Compact Disco tagjait, akik szemmel láthatóan nem férnek a bőrükbe az izgatottságtól, és remekül érzik magukat az azerbajdzsáni forgatagban. Walkó Csaba, az együttes énekese eképp áradozott a MosaicOnline riporterének: „Minden fantasztikus, elképesztő! Tényleg, a város gyönyőrű, az emberek fantasztikusan kedvesek. Elképesztő a színpad, elképesztő a látvány, úgyhogy nagyon boldogok vagyunk!“

  Az együttes már el is kezdett ismerkedni a többi fellépővel, bár leginkább egy barátságos tréfa keretében, ugyanis Walkó Csaba rendszeresen riporternek adja ki magát, és a nem létező „Fifi TV“ nevében faggatja a többi versenyzőt.

  A tagok elmondták, hogy a város legszebb szegleteit volt részük meglátogatni, persze sokan az érme másik oldalára lennének kíváncsiak. Az együttes szerint minden országban vannak lepusztultabb környékek. Sokat beszélgettek a nagykövet úrral, és valóban az látható, hogy a város dinamikusan fejlődik. A Compact Disco nagyon reméli, hogy az Eurovíziós felhajtás hasznára válik Bakunak, és még inkább hozzájárul a város fellendüléséhez.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon