MENÜ
 • A Coldplay Rihannával forgat

  Hamarosan klippremier!

  A Coldplay legújabb albumának, a nem valami könnyen memorizálható Mylo Xylotonak egyik számához, a Princess of China-hoz forgattak nemrég klipet. Az egész különlegességét a videóban is feltűnő sztárfellépő, Rihanna adja. A 24 éves barbadosi szépség ezúttal is igazán különlegesen fest. Hatalmas aranyfülbevalókkal, erős sminkkel és valószínűtlenül vékony szemöldökkel láthatjuk.

  Ha mindez nem lenne elég, fokozza a hatást égnek meredő, fekete haja és vad, domina hatást elérő, hosszú arany műkörmei, amivel talán egy kisebb állatot is fel tudna mindenféle komolyabb energiabefektetés nélkül négyelni. A klip javában narancssárgás-piros háttér előtt énekel, és egy ponton a kezei is, mint egy ázsiai istennőé, megsokszorozódnak.

  A Coldplay énekese, Chris Martin nagyon elégedett az R&B sztárral átélt közös munkával. “Az ő része a kedvenc részem a lemezről. Amikor kijött a szám, mindenképp szerettem volna, hogy szerepeljen a klipben. Úgy gondoltam nincs mit veszítenünk azzal, ha kipróbálunk új dolgokat és igyekszünk lebontani a falakat a különböző zenei irányzatok között.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon