MENÜ
 • A Coldplay-jel búcsúzott a Paralimpia

  Összesen tizenhat számokat adták elő, olyan világsztárok vendégszereplésével, mint a barbadosi származásű Rihanna, vagy a rapper Jay-Z, nyolcvanezer ember előtt.

  A Paralimpiai Játékok Záró Ceremóniájával végleg véget értek Londonban a az augusztus óta megrendezésre került nemzetközi sportesemények, amelyeket szerte a világon több milliárd ember izgult végig. A függöny tegnap, a Coldplay koncertjével gördült le végleg.

  Alaposan kitett magáért a Chris Martin által fémjelzett brit banda. Összesen tizenhat számokat adták elő, olyan világsztárok vendégszereplésével, mint a barbadosi származásű Rihanna, vagy a rapper Jay-Z. Nyolcvanezer ember nézte végig a kelet-londani Olimpiai Stadionban a közel három órás koncertet.

  A műsort az Every Teardrop Is A Waterfall című számukkal zárták, amely már legújabb albumjukról, a Mylo Xylotoról szólt. Rihannával természetesen közös dalukat, a Princess of China-t adták elő, de az énekesnő elénekelte a We Found Love-ot is. Az előadás végén a jelenlévő 4200 sportolóval együtt ünnepeltek.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon