MENÜ
 • A Chanel kabátka

  A Chanel kisilmekkel tiszteleg a ház számára mérföldköveket jelentő események, darabok előtt.

  A Chanel kabátka tagadhatatlanul a divattörténet egyik legtartósabb, legsikkesebb darabja. A ház egy kisfilmmel ünnepli a klasszikust, amiben dokumentálják a történetét a tervek születésétől kezdve egészen a legfrissebb, Karl Lagerfeld által tervezett változatokig.

  Az első darab a márka névadójától származik, Coco Chaneltől és azért tervezte, hogy felszabadítsa a nőket az ’50-es évek szigorú, merev viseleteitől.

  A munkám legnehezebb része, hogy lehetővé tegyem a nők számára, hogy könnyeden mozoghassanak, mintha nem egy kosztümben lennének.” – mondja a filmben. – “Hogy ne változzon meg a viselkedésük, a magatartásuk a ruha miatt. Nem könnyű feladat, hiszen az emberi test folyton mozgásban van.”

  Az ünnepelt darab tiszteletére Lagerfeld tavaly útjára indított egy nemzetközi fotókiállítást, valamint egy könyvet, amiben a barátai és múzsái viselik a Chanel fekete kabátkát különböző módokon.

  A film a 4. fejezete a ház Chanel belülről szériájának, és elérhető egy retrospektív, interaktív weboldalon keresztül, ahol megismerhetjük a ház történetének további kulcs eseményeit is.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon