MENÜ
 • A brit énekes újabb gyermeket szeretne

  Már az év végére meglehetne a baba.

  Sir Eltohn John ismét édesapa szeretne lenni és reméli hogy a most tizennégy hónapos kisfiának, Zachary-nek az év vége környékén megszületik húga, vagy öccse. A poplegenda és partnere, a kanadai származású filmrendező, David Furnish is biztosítani szeretné, hogy következő gyerekük biológiai apja a másikuk legyen, így mindketten lehetnének végül vér szerinti édesapák.

  Ahogy egy közeli ismerősük nyilatkozta: “David és Elton soha nem titkolta, hogy szeretnének nagyobb családot, és úgy érzik ennek most érkezett el az ideje. Ennek az évnek a végére, vagy a következő év elejére meg is lesz a negyedik tagja a John-Furnish családnak.Hihetetlen izgatottak és minden pillanatát élvezik az apaságnak.”

  A bejegyzett élettársi kapcsolatban élő pár 2005-ben kelt egybe, gyermekük pedig Californiában született. A kisfiú édesanyjának személyét nem szeretnék felfedni, azonban ahhoz ragaszkodnak, hogy ahogy Zachary nő, megismerhesse édesanyját. Számítanak rá, hogy nem lesz könnyű gyerekkora, hiszen sajnos még Nagy-Britanniába is lesz, aki bántani fogja amiatt, hogy két apa nevelte fel, valamint már önmagában az sem lesz könnyű neki, hogy egyik szülője világsztár. De apukái igyekeznek mindent megadni neki, ebben mi sem kételkedünk.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon