MENÜ
 • A bosszúállók – Szuperhősök a Hősök terén!

  Vasember, Thor és Amerika Kapitány hazánkba érkeztek a Bosszúállók című film díszbemutatójára és közönségtalálkozóra. Az esemény előtt villámlátogatást tettek a Hősök terén, az épp ott nézelődő turisták legnagyobb örömére.

  Nemsokára olyan nagyszabású kasszasikerek folytatódnak, mint a Vasember, A hihetetlen Hulk, a Vasember 2., a Thor és az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló, méghozzá egyetlen filmbe sűrítve. A Bosszúállókban olyan szuperhőscsapat áll össze, melyet korábban soha nem láthattunk még együtt mozivásznon (az előbb említett filmek főhőseihez Sólyomszem és Fekete Özvegy is csatlakoznak).

  Egy váratlan ellenfél tűnik fel a színen, aki minden eddiginél nagyobb veszélyt jelent a Földre, ezért Nick Fury (Samuel L. Jackson), a S.H.I.E.L.D. névre hallgató nemzetközi békefenntartó ügynökség vezetője azon kapja magát, hogy sürgősen szüksége van egy csapatra, amely visszarántja a bolygót a katasztrófa széléről. Ezért kezdetét veszi a földkörüli toborzás – kizárólag szuperhősöket keresnek! Készülj hát az év filmjére, telis-tele akcióval és szemkápráztató speciális trükkökkel: 2012. április 26-án érkeznek a Bosszúállók!

  Néhány érdekesség az április 26-án bemutatásra kerülő filmről:

  • A Bosszúállók a népszerű és örökzöld Marvel képregényen, A Bosszú Angyalain alapszik, melyet 1963-ban adtak ki először, és amely azóta is önálló képregény-intézmény.
  • Eredetileg ismét Edward Norton játszotta volna el Hulk szerepét, ám a közte és a Marvel Studios között zajló tárgyalások végül kudarcba fulladtak. Szóba került Joaquin Phoenix neve is, de végül Mark Ruffalo alakítja a dühös zöld izomkolosszust. Az eredeti Hulk megformálója, Lou Ferrigno most is közreműködik, ugyanis ő fogja szinkronizálni Hulkot zöld üzemmódban.
  • Jeremy Renner komoly íjászleckéket vett, hogy hitelesen bújhasson bele Sólyomszem bőrébe.
  • Ez az első Marvel film, melyet világszerte a Walt Disney Pictures forgalmaz.
  • Maria Hill ügynök szerepében Cobie Smulders tűnik majd fel, akit az Így jártam anyátokkal című sorozaból ismerhetünk. Előtte olyan nevek voltak esélyesek a szerepre, mint Mary Elizabeth Winstead, Jessica Lucas és Morena Baccarin.
  • Az eredeti képregényből csupán két alapító csapattag, Henry Pym (Hangyaember) és felesége, Janet (Darázs) nem tűnnek fel a filmben.
  • A filmet utólag konvertálták át háromdimenziós verzióba.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon