MENÜ
 • A Big Brother győztese megszökött

  Volt valaha Magyarország első valóságshowja, amelynek akkori nyertese nemrég a pszichiátriáról szökött meg.

  Volt még évekkel ezelőtt a TV2-n magyarország akkori egyetlen és legelső valóság showja, amelyet Éva nyert meg. Az egész ország örült az addig nélkülöző, édesanyjával élő lány sikerének. BB Évi élete azóta azonban nagyon rossz irányt vett, az elmúlt években többször pszichiátrián is kezelték. Voltak tisztább pillanatai, tavaly augusztusban például áthelyezték “nappali kórházasra”, ami azt jelentette, hogy el is hagyhatta az intézményt. Állapota azóta azonban ismételten súlyosbodott, de nemrég szökési kísérletet hajtott végre. Nem jutott messzire, a nővérek már az épület bejárata előtt lekapcsolták.

  “Bizonyára észhez tért egy kis időre. Jó helye van itt a kórházban, nemcsak az orvosok, hanem az itt dolgozók is figyelik és segítik a betegeket. Még az is lehet, hogy az orvosai nem is tudnak arról, hogy meg akart lógni.” – magyarázta egy ott dolgozó, hogy vajon mi lehetett az oka a váratlan kitörési kísérletnek.

  “Egyszer már próbálkozott szökéssel, talán tavaly valamikor. Nem tudjuk, mi lehetett az oka annak, hogy megpróbált lelépni. Lehet, hogy az az ismeretlen férfi, akivel nemrég beszélgetett, volt rá ilyen hatással. Most már szinte biztos, hogy a volt barátja járhatott látogatóban, hiszen miért akarna világgá menni, amikor azt sem tudja, mi fán terem az élet?” Az egykori valóságshow-győztes helyzete azért is elszomorító, mert odahaza két kisgyerek várja felépülését, akikről ilyen állapotban képtelen gondoskodni.

  forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon