MENÜ
 • A batmanes mészárló elkerülné a halálbüntetést

  Ügyvédei szerint a gyilkos pszichiátriai kezelésre szorul.

  James Holmes idén júniusban tizennégy embert mészárolt le a Batman 3: A sötét lovag – Felemelkedés című mozifilm aurorai premierjén. Emellett pedig rengeteg embert megsebesített ugyanezen akciójával. A lövöldözés hatására hasonló “kezdeményezések” indultak az utóbbi hetekben. Nemrég például egy milwaukee-i templomban tapasztalhattak az előzőhöz hasonlatos ámokfutást, de a napokban a rendőrségnek sikerült megakadályoznia egy merényletet.

  Holmes tárgyalása már megkezdődött, és ez idáig úgy tűnik, hogy a férfit nem különösebben érdekli a procedúra, sőt kimondottan unja azt. A legújabb fejlemény a gyilkos ügyében, hogy ügyvédei be akarják bizonyítani a bíróság számára védencük beszámíthatatlanságát. Ehhez további vizsgálatokra lenne szükség a tárgyalás folytatása előtt.

  A férfi elmeállapota először került reflektorfénybe a bírósági eljárás során, és ha őrültnek nyilvánítják, könnyen megúszhatja a halálbüntetést, mindemellett pedig csökkenhet a rá kiszabható büntetés súlya és időtartama. Ha az ügyvédek képesek lennének elérni a kitűzött célt, Holmes rajongótábora valószínűleg óriási üdvrivalgásban törne ki, nem így az áldozatok hozzátartozói, akik egy keményebb retorziót támogatnának.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon