A Barion Pixel és WooCommerce: A tökéletes kombináció a WordPress webshopok számára

A digitális kereskedelem világában az adatok elemzése és a biztonságos tranzakciók kulcsfontosságúak. A Barion Pixel és WooCommerce együttműködése ezen a területen kiváló megoldást kínál a WordPress alapú webshopok számára.

Mélyreható elemzési lehetőségek

A Barion Pixel egy követőkód, amely információt gyűjt az e-kereskedelmi oldalakon történő ügyfél eseményekről. Megmutatja, mely termékeket nézik meg az emberek, mire kattintanak, mit tesznek a kosarukba és mit vásárolnak meg. Ez olyan, mint a Google Analytics és a Facebook Pixel, de sokkal egyszerűbben integrálható a WooCommerce platformmal.

Alacsonyabb díjak

A Teljes Barion Pixel használatával a vállalkozások alacsonyabb díjakat élvezhetnek, ami közvetlenül a profitjuk növekedéséhez vezet.

Bővített analitikai eszközök

A Teljes Barion Pixel hozzáférést biztosít a Barion Metricshez, egy könnyen használható eszközhöz, amely mélyreható betekintést nyújt az adatokba.

Fokozott biztonság

A Barion Pixel által gyűjtött összes adat titkosítva van és magas szintű biztonsági rendszerekben tárolják, hogy megakadályozzák a jogosulatlan hozzáférést.

Egyszerű integráció a WordPress-szel

A Barion Pixel már könnyedén integrálható a WordPress alapú webshopokba, köszönhetően a bitron.hu által kínált megoldásnak. A WooCommerce platformmal való együttműködés gyors és egyszerű.

GDPR-konform

A Barion Pixel a GDPR előírásainak megfelelően működik, így a felhasználók adatai teljes mértékben védettek.

Összefoglalva, a Barion Pixel és WooCommerce együttműködése nem csak mélyreható analitikai eszközöket kínál, hanem jelentős gazdasági előnyökkel is jár a WordPress alapú webshopok számára. Azok a vállalkozások, akik maximálisan kihasználják a Barion Pixel lehetőségeit, versenyelőnyt szereznek a piacon és jobban megérthetik ügyfeleik viselkedését.

További információkért és a Barion Pixel WooCommerce integrációjának lépéseiről látogasson el a következő weboldalra: Barion Pixel for WooCommerce.