MENÜ
 • 89 évesen szerzett diplomát

  Az angol zöldséges elérte, hogy ilyen idős korában se hatalmasodjon el rajta a szenilizmus, amire szerinte az iskola volt az egyetlen megoldás.

  Bertie Gladwin immár Anglia legidősebb diplomásaként szerepel a nyilvántartásban. Márciusban, kilencvenedik születésnapja előtt pár hónappal sikeresen letette a záróvizsgát a Buckingham egyetemen.

  Gladwin az elemi iskola elvégzése után, tizennégy évesen kezdett dolgozni egy zöldségkereskedésben mint kifutófiú. Gyakorlatilag az egész életét végigdolgozta, és még a nyugdíjaséveiben is elvállalt mindenféle kétkezi munkát, csak hogy hasznosnak érezze magát. A nyolcvanas évei elején azonban nem bírta már a teste a terhelést, így más elfoglaltság után kellett néznie.

  “Az iskolába járás ötlete tűnt a legjobb megoldásnak arra, hogy ne lógassam a lábam” – nyilatkozta az agg diplomás. – “Nagyon vicces volt és egyben komoly kihívás is, főleg ami a számítógép használatát illeti. Azt volt a legnehezebb elsajátítanom. A diáktársaimmal, akik zömében húszévesek, most, az iskola befejeztével is tartom a kapcsolatot, remélem, minél több osztálytalálkozóra el tudok menni. “

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon