MENÜ
 • 88 nyúllal próbálta túlélni a szakítást

  Nem újdonság, hogy valaki háziállatokkal próbálja enyhíteni egy megrázó szakítás emlékét, azonban ez talán egy picit túlzás...

  A 29 éves Charlene Blackley még barátjától kapott egy Flopsy nevű aranyos kis nyulat. A pár szétment, ráadásul Flopsy is úgy döntött, hogy lelép. Charlene-t annyira összetörte a szeretett kisállat és a pasija elvesztése, hogy egész álló nap csak zokogott. Hűséges barátai meg is ajándékozták néhány újabb nyuszival, hogy segítsenek neki átvészelni a nehéz időszakot, ám a dolog egy idő után gigászi méreteket öltött.

  Arra ugyanis egyikük sem gondolt, hogy a tündéri kisállatok egy idő után szaporodni kezdenek és néhány nyusziból egyszerre csak sok-sok nyuszi lesz. Egészen pontosan nyolcvannyolc, melyek a lány szüleinek kétszintes házában húzták meg magukat, az öregek igen nagy bánatára. Egy idő után, nem hallgatva lányuk könyörgésére, értesítették is az állatvédő-szervezetet, hogy tegyenek valamit az ügy érdekében.

  Az RSPCA tagjai megdöbbentek, amikor kiérkezve azt látták, hogy az emeletet teljesen ellepték a nyulak, olyannyira, hogy a lány miattuk leköltözött a földszintre, hiszen szó szerint nem fért el tőlük. Ráadásul a sok állat számára a lány nem tudott megfelelő táplálék-és vízforrást biztosítani, így sok szerencsétlen állat szó szerint a kiszáradás szélén állt. Az állatvédők ezért tízezer dollárra meg is büntették Charlene-t, emellett pedig eltiltották az állattartástól legkevesebb öt évre.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon