MENÜ
 • Mit kezdenének a fődíjjal a VV5 játékosai?

  Már csak egy hét van hátra a Való Világ 5 játékából. Aki eddig kihúzta, az már igencsak közel érezheti magát a nyereményhez. De vajon mit kezdene Seherezádé, Vera, Attila, Fecó vagy Csaba a fődíjjal?

  Mint tudjuk, a nyeremény, melyet csak egy valaki vihet el nem más mint egy autó, lakás, egy éven át havi 1 millió forint és egy luxusutazás. Vajon az öt “majdnem finalista” közül kinek van legnagyobb szüksége minderre? “A húgom albérletben lakik, egy lakás mindenképpen jól jönne neki” – kezdte Vera testvére, Zsuzsa. – “A pénzt pedig – ebben biztos vagyok – nem vernél el: befektetné a milliókat.”

  Fecónak is lenne mire elköltenie a pénzt, főként adósságait rendezné vele. Felesége, Angéla szerint nekik van a legnagyobb szükségük a pénzre. “Mindkettőnk munkahelye megszűnt a játék indulásakor” – mesélte Angéla. – “Ha tényleg ő nyerné meg a valóságshow-t, változtatni tudnánk az életünkön és a gyermekeinket is tudnánk segíteni a későbbiekben.”

  Ezzel szemben Csabát inkább a kaland motiválta a játékba jelentkezésekor, mintsem a pénz, és ezt soha nem is rejtette véka alá. “A családja tudtommal nincs nagyon rossz anyagi helyzetben” – árulta el a fiú barátja, Máté. – “Ennek ellenére Csaba jövője meg lenne alapozva a pénzzel. Igaz, csak 23 éves, de megfontoltan bánna a milliókkal.”

  Seherezádénak is megvannak a maga tervei. “Nagyon jól jönne az a pénz, hiszen nem tudok segíteni neki, az anyagi helyzetem nem engedi meg” – nyilatkozta Ditti, a szenvedélyes nő édesanyja. – ” Tudom, hogy a milliókból öccsét, Pascalt is támogatná. Nagy álma, hogy az éhező és sanyarú sorsú kutyákon segítsen, egy alapítványt vagy menhelyet alapítana, ha elvinné a fődíjat.”

  Attila anyagi helyzetéről még barátai sem tudnak semmit, de hogy a pénz nála is jó helyen lenne, abban biztosak. “Azt hiszem, szeretne utazni és megteremtené az egzisztenciáját” – gondolkodott el a kérdésen az összeférhetetlen barátja, Bernadett. – “Attila albérletben él, ideje lenne saját lakáshoz jutnia.”

  Lájk, akinek ugyancsak lenne mit kezdenie a fődíjjal!

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon