MENÜ
 • 800 ezer forintot találtak a Lupán

  Egy külföldi tárasaság pénze tűnt el a minap a Lupán, egy övtáska, benne 2400 Euróval, ami majd’ 800 ezer forintra rúg.

  A legénybúcsú mámorában a fiatalok nem ott keresték, ahova tették. És egy újítás is történik a Lupán: az augusztusi hétvégéken, csütörtöktől szombatig este 11-ig tartanak nyitva és ezeken a napokon 19-órától ingyenes a belépő.

  Ünnepelni jöttek a Lupára, de majdnem szomorú véget ért a legénybúcsú, miután a vidáman mulatozó fiatalemberek cuccukat egy napágyon hagyva indultak ebédelni a Lupa egyik éttermébe. Visszatérve azonban a vélt napágyhoz, nem találták meg az övtáskát, amiben az összes pénzük és az irataik voltak. Hiábavaló hosszas keresgélés után a Lupa dolgozói a rendőrséghez fordultak, akik felvették a jegyzőkönyvet, amiben a német fiatalok feljelentést tettek ismeretlen tettes ellen. A táska persze továbbra sem lett meg, a német srácok hazamentek, zárás után pedig megkezdődött a takarítás a Beachen és a takarítók lettek figyelmesek az övtáskára, természetesen teljesen más helyen, mint ahol a bulizó srácok azt keresték. A táskában hiánytalanul megvolt az összes pénz, amit a takarítók leadtak abba a bárba, ahol a fiatalok mulatoztak. A bár dolgozói pedig másnap értesítették a német fiúkat, akik persze nagy hálálkodással vették át a nem kis összeget tartalmazó tárcát.

  A Lupán pedig tovább zajlik az élet. Egyrészt mostantól az augusztus hátralévő hétvégéin, csütörtökönként, péntekenként és szombatonként a holdfényes éjszakában is élvezhetjük Budapest tengerpartját, ami ezeken a napokon 23-ig tart nyitva, 21 óráig lehet csobbanni és 19 órától ingyenes a belépés és a parkolás.

  A szigeteseket is hívja a Lupa. A fesztivál ideje alatt direkt buszjárat indul a Sziget és a Lupa között, ahova Sziget karszalaggal kedvezményes lesz a bejutás.

  Augusztus 8-án ismét a Lupa Beach Gasztro Est csalogatja a látogatókat, a holdfényes vacsorákhoz a DiVino bárjában pedig Dúzsi Tamás borász érkezik. A Hawaii hangulatot idéző Waikiki koktéljai és a BBQ ételkínálata mellé pedig ismert és kevésbé ismert slágerek hangzanak majd el az Olive Live zenekar prezentálásában.

  Pénteken és szombaton pedig a Takarék Beach hozza majd a partihangulatot, az egykori MusicFm rezidens Dj-ivel. 

  Ajánló

  Ilyen volt az MTV VMA vörösszőnyege

  140 diákot támogatott a STRAND Fesztivál

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak