MENÜ
 • 8 éves kislány támadt a rendőrökre

  Megdöbbentő! A franciaországi Nantes-ban könnygázzal és kalapáccsal támadt két rendőrre egy mindössze nyolc éves gyerek.

  Hatalmas veszekedéshez riasztották a rendőröket, amely két szomszéd között pattant ki a dél-franciaországi város egyik rossz hírű lakótelepén.

  Miután kiszálltak a kocsiból, a két jól megtermett rendőr egy különösen agresszív, 8 éves kisfiúval találta magát szembe. Mire feleszméltek, a kalapáccsal és könnygázbombával felszerelkezett gyerek alaposan helybenhagyta őket. Állítólag annyira összeverte a rendőröket, hogy egyiküknek eltört az ujja, a sok könnygáztól pedig átmenetileg mindketten megvakultak.

  A helyi rendőrség szóvivője elmondta: fogalmuk sincs, honnan szerezte a gyerek a könnygázbombát, de a két férfit teljes meglepetésként érte a támadás, kórházba kellett őket szállítani.

  A hatóságoknak szerencsére később sikerült bevinniük a gyereket és édesanyját a rendőrőrsre. Később elengedték őket – a gyerek ugyanis 8 évesen messze van a büntethetőségi korhatártól, így nem emelhetnek vádat ellene – írja a Daily Mail.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon