MENÜ
 • 8 éve nem találnak az átlagos külsejű gyilkosra

  Jason Brown gyilkosságot és fegyveres rablást is elkövetett, azonban hétköznapi külsejének köszönhetően remekül elrejtőzik a hatóságok elől - immár 8 éve!

  A 43 éves bűnöző egyetlen különlegessége, hogy képes elvegyülni a tömegben. A kinézete és a neve is átlagos, ezért nem találja őt az FBI. 2004-ben ölte meg Robert Keith Palomorest, majd biciklire pattant egy rakás pénzzel, és elmenekült a helyszínről. Azóta is körözik, de még mindig nem akadtak a nyomára.

  “Annyira átlagos a neve, és úgy néz ki, mint akármelyik kaliforniai szörfös srác. Többet találgatunk róla, mint Amerika leghíresebb körözött bűnözőiről, mert nincsenek pontos információink” – nyilatkozta Lance Leising FBI ügynök, aki szerint a férfi hasonlít kicsit Sean Penn színészre, írja a The Huffington Post internetes hírportál.

  Az egyetlen nyomravezető sejtése a hatóságiaknak, hogy Jason Brownt valószínűleg egy mormon közösség bújtathatja. “Ez a férfi nem az, akinek kiadja magát. Szerintem nem ez az igazi neve, és megtéveszti, átveri a körülötte lévőket is, akik segíteni próbálnak neki” – tette hozzá Manuel Johnson különleges ügynök.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon