MENÜ
 • 78 millió forint a sztároknak epizódonként a sorozatért!

  Magyarországra is megérkezett az amerikai premier évad

  Dúsgazdagok lettek az Agymenők sztárjai! Napokon belül megérkezik Magyarországra a sorozat vadonatúj, hetedik évada, amelynek forgatásán minisztrájkba kezdett a három főszereplő, Johnny Galecki, Kaley Cuoco és a gyíktestű Jim Parsons. A mindent elsöprő nézettség gyors megállapodást eredményezett a producerek és a sztárok között: a szereplők fejenként 350 ezer dollárt, azaz 78 millió forintot kapnak minden egyes epizód után.

  Agymenok_geek_csapat

  Huszonnégy részes évaddal számolva másfél milliárd forint plusz pár millió „zsebpénz” jut a színészeknek a szezon végére, ezzel az Agymenők sztárjai hivatalosan is felkerültek Amerika legjobban kereső sorozatsztárjainak listájára. Tegyük hozzá, eddig sem kerestek rosszul, a hatodik évadban egységesen 60 millió forint körüli összeg volt a gázsijuk – természetesen részenként.

  leonard_penny

  Nem meglepő, hogy a producerek hajlandóak voltak mélyen a zsebükbe nyúlni: a nézettségi adatok a plafont verdesik Amerikában, a torrent oldalakon az Agymenők volt a második legkeresettebb sorozat 2013-ban. Idehaza a Comedy Centralon is az Agymenők tarolt tavaly, megelőzve például az Így jártam anyátokkal szitkomot.

  The Tangible Affection Proof

  Az Amerikában is most futó hetedik évadban tovább követhetjük a geek baráti társaság ügyes-bajos bénázásait, Sheldon egyirányú és érzelmileg nonszensz párkapcsolatát, valamint Raj szerelmi zsákutcájába is bepillanthatunk. Az új szériából az is kiderül, hogyan alakul Leonard és Penny kapcsolata.

  agymenok

  Hamarosan szinkronosan is nyomon követhetjük a kellően elvont „atomtudósok” legfrissebb kalandjait. Az eddig nem látott hetedik évad nyitóepizódja március 28-án este 20:00-kor debütál a Comedy Centralon. Az új részek fix péntek esti programként, duplán jönnek majd ugyanebben az időpontban.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon