MENÜ
 • Independent Spirit Awards 2012 – A nyertesek

  A némafilmes dominált a tegnap délutáni Independent Spirit Awardson. Újabb trófeákat tehetett zsebre, többek között mint legjobb film.
  A némafilmes a szombati Independent Spirit Awardson hazavihette többek között a legjobb film, rendező és Jean Dujardin alakításáért a legjobb férfi főszereplő díját. Sajnos a stábból többen nem értek oda a gálára, mivel tegnap este volt a francia Cesar díjátadó is Párizsban. Michel Hazanavicius is épp csak beesett az eseményre, amiben a rendőri kíséret is segítségére volt.
  Hogy témánál maradjunk, a Drive – Gázt! című filmet négy díjra is jelölték, de sajnos üres kézzel kellett távoznia. A Krízispont készítői is több elismerésben részesültek. Megnyerte a Robert Altman díjat is, mely a színészi stábot részesíti elismerésben. J.C. Chandor, író-rendező és producerei pedig első filmjeként kapta meg az elismerést. Will Reiser a Fifti-fifti című filmhez írt első forgatókönyvéért kapott díjat.

  Michelle Williams lett a legjobb női főszereplő, az Egy hét Marilynnel című filmben nyújtott alakításáért, a legjobb mellékszereplők pedig Christopher Plummer lett a Kezdőkben és Shailene Woodley az Utódokban.

  A ceremónia műsorvezetője nem más volt, mint Seth Rogan. A győztesek teljes listája itt megtekinthető!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon